Get Adobe Flash player

Eseménynaptár

January 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Bursa Hungarica

A KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK DÖNTÉSE ÉRTELMÉBEN TÁMOGATÁSBAN RÉSZESÜLHETNEK A FELSŐFOKÚ TANULMÁNYOKAT NAPPALI TAGOZATON VÉGZŐ HALLGATÓK, ILLETVE FELSŐOKTATÁSI TANULMÁNYOKAT KEZDENI KÍVÁNÓ LEENDŐ HALLGATÓK  KÖZÜL AZOK A SZENTEI ÁLLANDÓ LAKCÍMMEL RENDELKEZŐ FIATALOK, AKIK CSALÁDJÁBAN A SZOCIÁLIS RÁSZORULTSÁG FELTÉTELEI A RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS ALAPJÁN FENNÁLLNAK.

A TÁMOGATÁS A BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖSZTÖNDÍJRENDSZERHEZ CSATLAKOZVA KERÜL MEGÁLLAPÍTÁSRA.
 
A 2014 évi pályázati fordulóra a pályázati időszak 2013. október 14- 2013. november 15.
Figyelem! Idén is regisztrációhoz kötött a pályázat beadása.
 
'A' típusú pályázatra azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik a képzésre vonatkozó keretidőn belül, teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben folytatják tanulmányaikat.
 
'B' típusú pályázatra azok az önkormányzat területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik: a 2013/2014. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások; vagy felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek; és a 2014/2015. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben kívánnak részt venni.
 
Pályázati időszak 2013. október 14- 2013. november 15.

Figyelem!

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx
 
Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az "Elfelejtett jelszó" funkcióval kérhetnek új jelszót. A regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a pályázói rendszerbe. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva az Önkormányzat Hivatalába kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatnak az EPER-Bursa rendszerben igazolnia szükséges. A be nem fogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2013. november 15.

Pályázati kiírások - Szente:

'A' típusú pályázat: palyazati_kiiras-2014_a-tipusu-Szente.pdf
'B' típusú pályázat: palyazati_kiiras-2014_b-tipusu-Szente.pdf